Lunch & Learn

Tillsammans med Anna Linton bjuder jag in till Lunch and Learns där vi sprider kunskap om ämnen vi brinner för och tycker är viktiga för att arbeta smartare tillsammans och skapa oss ett härligare och rikare liv.

Vi tror på kraften i att dela med varandra och skapa mening tillsammans, att vi blir klokare då.

Här hittar du sammanfattningar från tidigare Lunch and Learns och såklart kan du anmäla dig till kommande tillfällen!

Förändringsledning 2.0

För många innebär förändring att möta ett motstånd. Hur kan vi göra det lustfyllt, tryggt och med engagemang?

Samarbetsförmåga & potential

IQ, BQ, EQ, livskraft och intuition. Vad betyder det och hur kan vi aktivera dem för att öka vår samarbetsförmåga och nå vår fulla potential?

Framtidens ledarskap

Framtidens ledarskap – vilka egenskaper och förmågor kommer att vara viktiga i framtiden? Hur vill vi leda och hur vill vi ledas? Hur skapar vi mer för fler och förutsättningar för ett blomstrande samhälle och liv på vår planet?

Engagemang & hälsa

16% av alla svenskar i arbetsför ålder är engagerade i sitt arbete. En försvinnande låg siffra tycker vi! Hur gör vi för att känna engagemang? För att engagera andra? Och hur står engagemang i arbetet i relation till den egna hälsan och välmåendet? Vi reflekterar och utforskar detta spännande tema tillsammans.

Från pension till passion

Vilken strategi har du? Jobba in i kaklet till 65 år och hoppas att kropp och sinne håller så att du kan njuta sen? Eller tänker du arbeta med din passion i fokus livet ut? Låt oss dela och inspirera varandra kring livets hållbarhet, design, intention och syfte.

Bli kompis med ditt nervsystem

Vad är ett nervsystem? Hur påverkar det dig och de du leder? Du får sätta en intention för årets sista tid och lära dig mer om tre kraftfulla verktyg för att bli kompis med ditt eget nervsystem. Du får även vårt bästa lifehack så att du kan öva i smyg i dina nära relationer under julledigheten. Så att du kan klara tidens tempo med harmoni, lust och glädje.

Mod att möta motstånd

Kan du känna igen känslan av att du vet vad du vill göra och hur du vill leva men så gör du det inte? Du får inte till det. Du inspireras, läser, går på kurser och sätter nya mål. Runt årsskiftet är det extra många nya löften som sätts. Och när motstånd kommer in i vardag och arbete så faller du in i gamla mönster. Varför är det så svårt att integrera? Det kastade vi ljus på i mörkaste november.

Hur klara tidens tempo med harmoni, lust och glädje?

Hur klarar vi tidens tempo med harmoni, lust och glädje? Vad kan vi lära oss i gränslandet mellan uråldrig visdom, kunskap från såväl öst som väst och den senaste forskningen inom psykologi, innovation och komplexitet?