Design Your Life


Design Your Life är vårt koncept för kvinnor som längtar efter att klara tidens tempo med harmoni, lust och glädje.


Konceptet går i takt med årstiderna och vi hämtar inspiration från naturen. Det finns i två format:
  • Design Your Life Executive Edition är vårt ledarskapsprogram för kvinnliga ledare där vi går på djupet i den egna utvecklingen och förfinar den egna förmågan att leda sig själv och andra med större medvetenhet.
  • Design Your Life 4 Seasons är vårt träningsprogram där fokus ligger på att integrera det du vet att du vill göra och mår bra av.

Båda programmen är skapade och leds av oss, Anna Linton och Johanna Skantze. Tillsammans har vi 20+ års erfarenhet av att ledarskaps- och självledarskapsutveckling, transformation och innovation i komplexa organisationer. Vi praktiserar framtidens psykologi och har alltid hela människan - kropp, sinne och tanke - med i allt vi gör.

DESIGN YOUR LIFE EXECUTIVE EDITION

Ledarskapsprogrammet för dig som har jobbat i chefs- eller ledarpositioner i minst 20 år, har gått en rad olika ledarskapsutbildningar och är redo att investera i och fördjupa din egen professionella och personliga utveckling.

DESIGN YOUR LIFE 4 SEASONS

Träningsprogrammet för dig som längtar efter ett sammanhang där du tillsammans med andra kan börja utforskandet av vem du egentligen är, vad du längtar efter i livet och hur du integrerar det du vill att du vill göra.