Design Your Life
4 SEASONS

Kan du känna igen känslan av att du vet vad du vill göra och hur du vill leva men så gör du det inte? Du får inte till det. Du inspireras, läser, går på kurser och sätter nya mål. Runt årsskiftet är det extra många nya löften som sätts. När motstånd kommer in i vardag och arbete så faller du in i gamla mönster. Varför är det så svårt att få till det?


Design Your Life 4 Seasons är vårt träningsprogram där du övar dig på att bjuda in mer av det du längtar efter i livet och integrera det du vet att du vill göra och mår bra av. Programmet går i takt med årstiderna och vi hämtar inspiration från naturen. Tillsammans övar vi oss på att ha modet att klara tidens tempo med lust, glädje och harmoni.

MÅL & RESULTAT

Att hitta det bästa i dig och låta det ta plats. Du inspireras av och hämtar kraft hos andra - personlig utveckling och gruppens utveckling.

I slutet av året:
 • designar du livet mer i linje med den du är och det du längtar efter.
 • har du ökat din förmåga till reflektion och att ta dig an svåra frågor på kort tid.
 • har du förbättrat din urskiljningsförmåga så att du kan fatta klokare beslut.
 • bjuder du in mer njutning och glädje i livet!

"Jag är så sjukt glad att jag varit med det här året och det har fått mig att våga breda ut mina vingar. Ni har varit så kloka, generösa och modiga vägledare. jag känner stor stor tacksamhet.

Deltagare Design Your Life

INNEHÅLL

 • 12 digitala träffar à 60 minuter där vi följer årstidernas takt.

  Vi ses på onsdagar kl 06-07 följande datum 7 februari, 6 mars, 3 april, 8 maj, 5 juni, 3 juli, 7 augusti, 4 september, 2 oktober, 6 november, 4 december samt 8 januari 2025.
  Du landar in i ett Zoom-rum med kameran på - stunden skapar vi tillsammans, som människor.

 • 24 nyhetsbrev med kunskap och inspiration.

  Varannan vecka får du ett nyhetsbrev där vi delar metoderna från de digitala träffarna, reflektionsfrågor, kunskap och inspiration för att designa dig ett liv i större samklang med dig.

"Jag tycker det är och har varit otroligt givande att delta, och jag kan nästan skratta åt att jag drog mig för att anmäla mig för att jag tyckte att 06-07 var tidigt, haha. Snacka om bortförklaring för att inte prioritera mig själv. Nu tycker jag att det bara är härligt att vara uppe innan allt annat dragit igång."

Deltagare Design Your Life

VILL DU VARA MED?


Vi startar nästa omgång 7 februari kl 06.00*.

Investering: 4 950 kr exklusive moms

Varmt välkommen med din anmälan!

* Förutsatt att minst 20 personer har anmält sig, annars flyttas programstart fram.

ANMÄL DIG HÄR